Inhoudelijk

Naast een aantal vaste pagina’s, zullen er regelmatig losse berichten verschijnen. Deze zijn ingedeeld in een aantal categorieën.

De categorie ‘Uit het leven gegrepen’ bevat rekensommen die ik heb bedacht met zaken uit het dagelijks leven. Dit voornamelijk om te laten zien dat je overal met het vak rekenen te maken kunt krijgen.

De categorie ‘Briljante quotes’ geeft je inzicht in uitspraken van leerlingen en collega’s; soms vang je dingen op die je aan het denken zetten, die je verrassen of waar je gewoon erg hard om moet lachen (geen zorgen, ik zal geen namen noemen bij de betreffende uitspraken).

De categorie ‘Informatie’ omhelst uitleg omtrent rekenvaardigheden, informatie over regels en protocollen en nieuws over ontwikkelingen op rekengebied.

De categorie ‘Bloggen maar’ is voor persoonlijke uitingen, dingen die ik mee maak en die ik de moeite van het delen waard vind.

De categorie ‘Onder de loep’ tenslotte, gebruik ik om te doen waar ik het beste in ben: het geven van een vrij ongezouten mening over al wat met mijn werk te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *