Bijna 1 april…

Nee, geen grappen en grollen. De titel koos ik alleen maar omdat het 31 maart is. Ik schrijf dit bericht in de ik-vorm om een aantal nieuwe volgers van de pas opgestarte Facebook ‘dochter’ te verwelkomen (ja, ik heb het over jullie, G-VP2). Welkom dus. En bedankt voor de medewerking aan het korte,  ook op eigen belang gerichte, social media experiment waarbij we vanmiddag nog mijn broer naar de tweede plek hebben weten te stemmen.

Ook welkom natuurlijk aan de andere volgers; ik hoop dat ik jullie aandacht wat langer vast kan houden door dingen te plaatsen die interessant, handig of gewoonweg leuk genoeg zijn om terug te blijven komen.

Binnenkort mag ik de opleidingen Zorg en Welzijn deels vertegenwoordigen in een workshop op een conferentie voor rekendocenten, waar ik later verslag van zal doen. Mijn belangrijkste boodschap zal zijn hoeveel plezier ik heb in mijn werk met jullie, studenten op het mbo, en wat we allemaal met elkaar kunnen bereiken in de rekenlessen.

Maar voor nu vooral: iedereen die heeft meegeholpen bij het stemmen op mijn broer bedankt. Alle beetjes helpen en hij staat hoog genoeg om een kans te maken.

En aan mijn leerlingen: tot de volgende les.

😉👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *